Druhá polovina PFL a velké cíle před námi

12.02.2015 08:22
Za pár dní se uskuteční velmi důležitý turnaj ve Frýdlantu. Započne druhá polovina Podbeskydské florbalové ligy a náš tým bude moci dokázat, že výhra nad Palkovicemi nebyla náhodná. Čeká nás soupeř z Hrabové, Zábřehu a Frýdlantu. Všem třem týmům dlužíme porážku, a pokud jí jim chceme vrátit, musíme hrát přesně jako proti Palkovicím.

Pojďme se společně podívat, jací soupeři nás čekají podle statistik:

Hrabová – poslední střetnutí 4:6 pro Hrabovou (sobotní zápas ve 14:15)

 

Dlouholetý účastník PFL se v letošním roce objevuje v docela pozměněné sestavě, ale zkušenosti nám říkají, že se na nás dobře připraví. V tabulce drží 6. místo s 12 body, díky výhrám nad Zábřehem, Polankou, Starou Bělou a našim týmem. Poražena byla naopak Palkovicemi, Frenštátem, Frýdlantem 2 a Morávkou a již dvakrát Frýdlantem 1. Oproti Petřvaldu má jeden zápas náskok a v sobotu se ještě utká s Frenštátem a Palkovicemi.

Zábřeh - poslední střetnutí 4:7 pro Zábřeh (sobotní zápas v 16:30)

 

Loňští nováčci soutěže dokážou potrápit týmu z nižších příček, ale i staré matadory. Zatím drží 7. místo s 10 body. To jim zajistila výhra nad FSP, Polankou a Frýdlantem 1, a také remíza s Frýdlantem 2. Naopak prohry zaznamenali již proti Palkovicím, Hrabové, Frenštátu a dvakrát proti Morávce.  Počet odehraných zápasů je stejný jako v případě FSP. Ještě dodejme, že odveta bude hodně ostrá, protože celý tým z Petřvaldu, chce smutnou porážku odčinit.

Frýdlant 2 - poslední střetnutí 1:7 pro Frýdlant 2 (sobotní zápas ve 18:00)

 

I když jsou tito kluci trochu ve stínu jedničkového Frýdlantu, ukazují, že nejsou žádná béčka. Mají na svém kontě 22 bodů, což pro ně znamená 2. místo. Kromě dvou proher s Palkovicemi, jedné s Frenštátem a remízy se Zábřehem, porazili všechny své soupeře. K dobru mají 2 zápasy, ale v každém případě bojují o čelo tabulky a budou v sobotu nejtěžšími soupeři.