Velké zklamání po dobrém začátku

16.12.2014 11:29

Uběhlo 14 dní a nás čekal druhý turnaj Podbeskydské florbalové ligy. Opět jsme měli trochu problémy s domluvou před zápasem a chvílemi to vypadalo, že se ani nepojede, ale nakonec jsme se v rozumném počtu sešli a vyrazili. Sestavu tentokrát tvořil Jirušek, Lehner, Kokošínský, Foltán, Lukáš, Kloza a nehrající Helešic.  Předem můžeme konstatovat, že přes velkou snahu a mnoho utržených šrámů jsme domů nepřivezli ani bod.

 

TJ Sokol Polanka nad Odrou x FS Petřvald – 6:5 (,)

 

Při pohledu na výsledek by se kdekdo divil celému průběhu. Na Polanku jsme vlétli naprosto perfektně a nebýt několika chyb v obraně, byl by výsledek jednoznačný. Jenže ani vedení o dvě branky a snaha o uklidnění hry nebyly nic platné. S laxností a bez motivace jsme odevzdali výhru soupeři. Na tento zápas budeme muset hodně rychle zapomenout. Ale tři body, které jsme měli na dosah, nám už nikdo nevrátí.

 

TJ Sokol Frenštát pod Radhoštěm x FS Petřvald  - 8:3 (,)

 

O druhém zápase se píše ještě hůře, ale dalo se čekat, že tento tým bude zlobit. O to více zamrzí, že jsme docela dlouho drželi tempo. K některým vyjádřením rozhodčího se nemá cenu vyjadřovat. Nutno říct, že špatně viděl na obou stranách. Kluci z Frenštátu jsou políbení velkým florbalem a někdy to vypadá, že je pomalu opouští pokora. Bez ohledu na důvod se obě družstva navzájem vyprovokovala k tvrdé hře, která nebyla moc hezká na pohled a přinesla i několik zranění.

 

TJ Sokol Frýdlant nad Ostravicí 2 x FS Petřvald  -7:1 (5:1, 2:0)

 

Bez pauzy a poměrně unavení jsme nastoupili proti dalšímu silnému soupeři. Sice jsme to nechtěli vzdávat, ale dalo by se říct, že už to nešlo. Frýdlant rychle nastolil náskok a nám se nepodařilo vstřelit více než jednu branku. V druhém poločase jsme se nevzdávali a chtěli soupeře alespoň potrápit. O to zábavnější bylo, že náš suplující trenér zahlásil time-out třicet sekund před koncem.

 

Co říct závěrem. Byla to tak trochu noční můra. Povinné tři body jsme nechali v zákopech a ani snaha o jejich znovuzískání nebyla nic platná. 17. 1. opět vyrazíme do Frýdlantu a bude nás čekat Morávka, Zábřeh a Palkovice.